Checkmark Altijd het beste advies

Checkmark Alleen A-merken

Checkmark Gratis verzending vanaf 50,-

Checkmark Gratis retourneren

De beste A-merken voor jou geselecteerd.

Abrands.com is continu op zoek naar de beste A-merken met producten die passen bij jouw wensen. Wij kiezen bewust voor een merk en zorgen ervoor dat we er alles van weten. Dát is onze kracht en dat maakt ons een echte specialist. Wij hebben nooit een product van verschillende aanbieders. Dat betekent dat jij niet hoeft te kiezen tussen merken, maar tussen producten. En met ons persoonlijke advies maak jij altijd de beste keus.

Showroom.

Op ons hoofdkantoor ben je tijdens kantooruren altijd welkom. Ons team ontvangt je graag. Laat het ons van tevoren even weten en je hoeft niet te wachten. Wij helpen je persoonlijk en nemen graag de tijd voor jou.

Pop-up stores.

Persoonlijk contact en de beleving rondom onze merken vinden wij belangrijk. Wij zijn continu op zoek naar goede locaties bij jou in de buurt. Wij zijn dan ook trots dat we op korte termijn onze eerste pop-up store openen in Maastricht, Mosae Forum 12, 6211 CA. Wij streven naar meer pop-up stores. Uiteraard kun je 24/7 terecht op onze webshop.

Waarom geen vast winkeladres?

Wij geloven niet in de traditionele manier van winkelen. Winkels die elke dag hetzelfde te bieden hebben en niet verrassen, zijn verleden tijd. Niet voor niets staan steeds meer winkels in de binnenstad leeg. Op deze locaties willen wij ons dan ook graag ‘tijdelijk’ vestigen met onze pop-up stores, zodat ook jij Abrands.com kunt bezoeken en onze producten kunt ervaren.